BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU: Sanja Marinković zaludela muški rod provokativnim stajlingom, nije za maloletne
Sanja Marinković, Foto: Printscreen/ Instagram/ sanjamarinkovicofficial

BOMBA

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU: Sanja Marinković zaludela muški rod provokativnim stajlingom, nije za maloletne

Sanja se odlučila za mini žutu haljinu koja je imala ogroman prorez između grudi, pa je njen brushalter ceo od čipke bio u prvom planu.

Objavljeno:

Voditeljka "Pinka", Sanja Marinković, svojim stajlingom neretko privuče veliku pažnju.

Sanja je sada na Instagramu pokazala izdanje u kom je snimala poslednju emisiju "Magazin In", a muškarcima su pale vilice kada su videli šta je nosila.

Naime, Sanja se odlučila za mini žutu haljinu koja je imala ogroman prorez između grudi, pa je njen brushalter ceo od čipke bio u prvom planu.

Provokativni stajling Sanje Mariković
Provokativni stajling Sanje Marikovićfoto: Printscreen/ Instagram/ sanjamarinkovicofficial

"Muškarac može da uništi život ženi"

Podsetimo, Sanja Marinković je nedavno gostovala je u emisiji "Moj dan, Blic dan" gde je progovorila o razvodu, ali i tome kako treba vaspitavati ćerke.

- Da ja imam ćerku, ja bih je mnogo više savetovala da izabere dobrog partnera naspram sebe, jer ako mu rodi dete, ona će biti vezana za njega ceo život, a on može mnogo da joj upropasti život i zbog njega može da se razboli, nego koji će fakultet da upiše i koja će joj biti srednja ocena, i gde će da se zaposli, i koliko će para da ima u novčaniku - rekla je ona i objasnila:

Sanja se odlučila za mini žutu haljinu koja je imala ogroman prorez između grudi, pa je njen brushalter ceo od čipke bio u prvom planu
Sanja se odlučila za mini žutu haljinu koja je imala ogroman prorez između grudi, pa je njen brushalter ceo od čipke bio u prvom planufoto: Printscreen/ Instagram/ sanjamarinkovicofficial

- Veruj mi, možeš da imaš koliko god hoćeš i uspeha, i aplauza, i para u novčaniku, i bezbrižan život, koji taj muškarac može preko noći da ti pokvari - poručila je voditeljka u emisiji "Blic dan".

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic/M.M. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.